PAR GARŠĀM

Kvinoja ar jūras sāli

Kvinoja ir unikāla ar to, ka satur visas organismam nepieciešamās aminoskābes, ir bagāta ar dzelzi un fosforu, turklāt nesatur glutēnu.Lielisks olbaltumvielu un šķiedrvielu avots, organismam viegli pārstrādājama.

Kaņepe ar jūras sāli

Kaņepju sēklas ir saucamais superfūds jeb superprodukts. Šīm sēklām piemīt pretvēža un sirds slimību mazinošas īpašības. Lielisks pilnīgo olbaltumvielu, omega-3 un omega-6 taukskābju avots. Satur fitosterolus, augu bāzes savienojumus, kas palīdz samazināt holesterīna līmeni.

Sēklu maisījums ar jūras sāli

Sēklas ir lielisks olbaltumvielu un dzelzs avots. Tās satur daudz cinka, nātrija, fosfora un dzelzs, nepiesātināto augu eļļu un E, A, B un C vitamīnu, kā arī citas veselībai svarīgas vielas.

Kurkuma ar mārdadža sēklām un jūra sāli

Kurkuma ir izcils mangāna, dzelzs, kā arī B6 vitamīna, šķiedrvielu un kālija avots.

Mārdadža sēklas - vairākos pētījumos pierādīts, ka tās spēj pasargāt aknu šūnas no toksīniem, vīrusiem, un medikamentu nelabvēlīgajiem blakusefektiem.

Ar ķimenēm un jūras sāli

Ķimenes augļi satur ēterisko eļļu, olbaltumvielas, organiskās skābes, flavonoīdus, uzlabo gremošanas orgānu darbību, palīdz novērst vēdera uzpūšanos

Ar ķiploku un jūras sāli

Ķiploki ir lielisks B1, B2, B6 C vitamīna, mangāna, selēna un germānija avots. Ķiplokam ir augsta uzturvērtība, bet ļoti maz kaloriju.